tiistai 24. toukokuuta 2011

Päivä Jyväskylässä

Lähdimme aamulla 7.45 Jyväskylää kohti. Kun pääsimme päänmäärään meillä oli ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu. Sitten pääsimme isoon saliin ja esittelimme itsemme. Me kuuntelimme paljon erillaisia puheita.

-Milla-

Lähdimme jyväskylään aikaisin aamulla. Kun olimme jyväskylässä kävimme keskustassa ja sen jälkeen menimme yliopistoon. Siellä joimme eka kahvit ja sen jälkeen menimme kuuntelemaan eri puheita.

-Mira-

Kuuntelimme yli tunnin pitkän puheen ja näimme eri puheita eri ihmisiltä olimme samalla koneella. Ja tutkijoiden mukaan olemme Z sukupolvi. Opimme puheista paljon.

-Mikko-
 
Menimme ruokailuun.Ei ollut mitään parasta ruokaa.Pelasimme älytaululla angry birds peliä. Oli kivaa! Me ei onnistuttu menemään ensimmäistäkään tasoa läpi. Se oli vaikeaa, mutta kivaa.
Menimme työpaja kakkoseen. Siellä kysymme ihmisiltä kuka olet, missä työskentelet ja miksi uutta tekniikkaa tarvitaan.

-Saara-

Menimme syömään mutta sitä ennen pelasimme Angry birds peliä älytaululla. Syömisjono oli todella pitkä kun menimme syömään. Ruokana oli riisiä ja
broileripuikkoja. Kun tulimme syömästä meitä haastateltiin Keskisuomen sanomiin. Sitten menimme työpajaan kuuntelemaan puhetta. Siellä haastattelemme ihmisiä miksi uutta tekniikkaa tarvitaan.

-Mikko-

Haastattelimme monia ihmisiä ja kuulimme myös paljon saman kaltaisia vastauksia. Yleisimpiä vastauksia oli, että meillä olisi saman kaltaista kuin vapaaajalla. Kävimme myös ulkona tuulettumassa, kun meille tuli hiukan kuuma, ja olimme jo kuvanneet paljon.


-Milla-työpajassa olon jälkeen menimme kahville siellä oli kahvia, teetä ja munkkia. Sen jälkeen menimme takaisin 2 työpajaan.

-Mikko-

Toisessa työpajassa me menimme samat asiat mitä edellisessäkin, mutta kuulimme myös asioita joita emme kuulleet.

 -Milla-

kommentti: oli kivaa,mutta välillä PITKÄSTYTTI!   -MIKKO-

1 kommentti:

  1. Mielestäni tapahtuman luonne kiteytyy hyvin näissä kommenteissa. Hienoa työtä! :)

    VastaaPoista