tiistai 24. toukokuuta 2011

Jyväskylässä

Lähdimme aamulla kahdeksalta kohti Jyväskylää. Olimme perillä noin vartin yli yhdeksän. Kun tulimme parkkipaikalle näimme sen todella ison talon. Siellä oli paljon ihmisiä. Joimme kahvia ja sitten menimme isoon saliin.

Mikko

Vesa tuli hakemaan meitä noin klo 7.45. Matka oli pitkä, mutta keksimme tekemistä. Kun saavuimme päämääräämme näimme tosi,tosi ison talon. Kun menimme sisälle esittelimme itsemme ihmisille. Siellä oli myös kahvitarjoilu.
Haimme nimilaput ja menimme kuuntelemaan saliin puheita.

Saara

Kuuntelimme puheita ainakin päälle tunnin, ja olimme samalla tietokoneella. Sitten kuuntelimme kännyköistä ja mobililaitteista. Saimme tietään koulusta joissa sai käyttää kännyköitä vapaasti, mutta myös sellaisia joissa kännykät otettiin koulussa pois ja annettiin vasta koulun jälkeen. Mieleen jäi kun kerrottiin että kännyköitä sai käyttää vapaasti koulussa.

-Milla-

Me kuunneltiin puheita tosi kauan ja samalla surffattiin netissä. Sitten kuuntelimme mobiililaitteista ja kännyköistä. Kuulimme että on erilaisia kouluja joissain kouluissa kännykät otettiin pois päiväksi ja taas toisissa sai käyttää niitä koko päivän. Mieleen jäi se kun on niin paljon erilaisia kouluja.

-Mira-

Me oltiin kuuntelemassa kun ihmiset puhuivat  puheitaan. Siellä kerrottiin kaikenlaista. Saimme olla netissä samalla. Ne ihmiset kertoivat erilaisista kouluista. siellä kerrottiin että yhdessä koulussa otettiin kännykät koriin ja laitettiin lukittuun kaappiin heti päivän alussa ja ne annettiin vasta koulun lopussa. Toises taas sai käyttää niitä koko päivän.

saara

Täällä on erillaisia laitteita, mm älytaulu ja tietokoneita. Älytaulu on vähän niin kuin tietokone joka on isompi ja sitä kosketaan kädellä. Älytaululla pelasimme Angry birst peliä ja kokeilimme piirtämistä. Toisella työpajalla me kuvasimme haastattelimme henkilöitä. Kysyimme että miksi uutta tekniikkaa tarvitaan opetukseen?

-Milla-

Me ollaan nyt työpaja 2. Täällä on paljon laitteita esim. älytaulu tietokoneita.
Yhdessä kohdassa me pelattiin angry birdsiä älytaululla. Me haastateltiin monta ihmistä, niillä oli periaatteessa sama vastaus eri muodossa.

-Mira-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti