torstai 1. heinäkuuta 2010

Jännittäviä tarinoita Helvetinkolulta

Jyrkkä kiipeäminen

Olimme kiipeämässä Helvetinkolun rotkoa. Oli viileää ja huuruista. Metsästä kuului outoja ääniä. Sitten kuului rapinaa ja kahinaa. Tumma hahmo meni ihan minun vierestä. Sitten tumma hahmo lähti kiipeämään rotkoa ylöspäin. En nähnyt hahmoa kunnolla mutta erotin sen olevan harmahtava. Sitten sitä ei enää näkynyt. Se häipyi kuin tuhka tuuleen.

Sitten lähdimme seuraamaan hahmoa mutta sitä ei näkynyt. Kiipesimme rotkoa ylemmäs ja ylemmäs kun kivi liuskahti jalkani alta. Mutta en välittänyt siitä, koska minusta tärkeintä olisi löytää hahmo. Löysimme hahmon isolta kiveltä. Se oli isokokoinen ja harmaa. Kumma hahmo murisi ja sähisi. Se oli pelottava. Sitten se hyppäsi kiveltä ja nousi rotkoa ylös. Kiipesimme sen perässä rotkoa ylös. Sitten hahmoa ei näkynyt, mutta näimme hahmon kiipeävän isoa mäkeä ylös. Hahmo jäi odottamaan meitä. Se oli kuitenkin aika pieni. Mutta koko loppuarvoitus jäi ratkomatta. Toivottavasti joku ratkoo sen joku päivä.

Kirjoittajat: Emmi ja Milla

Kauhutarina

Kävelin ryhmän jäljessä. Kuvasin videota Helvetinkolusta. Yhtäkkiä huomasin puun joka näytti kuolleelta hirveltä. Sitten pääni löi kipinää että sitä ei ollut siinä aikaisemmin. Kun sain siitä kuvan niin kävelin vähän eteenpäin ja aioin kuvata siitä uutta kuvaa. Kun käännyin niin enää se ei ollut siinä enää. Aloin raapia päätäni ja ihmetellä. Sitten löysin kuilun johon vei tikkaat. Menin tikkaat alas ja kävelin suoraan. Sitten näin valoa. Sitten O'Conner hyppäsi eteeni ja antoi ak-47:n ja eiku höystämään rapuja. Mutta yksi rapu osui minuun ja säpsähdin. Oho, minä olin nukahtanut bussiin ja me olimme vasta matkalla Helvetinkolulle.

LOPPU
kirjoittaja: Kalle

Upottava paikka

Lähdimme aamulla luokan kanssa retkelle. Kävelimme vähän matkaa kunnes löysimme oudon löllön paikan. Meidän opettajamme astui siihen ja putosi helvettiin. Yritimme saada hänet pois sieltä, mutta hän vain upposi ja upposi yhä enemmän. Jonkun oli pakko uhrautua ja mennä perään, mutta ei yksin.
Laura ja Mira uhrautuivat ja lähtivät syvyyksiin. He pääsivät perille. Siellä oli paljon erilaisia metsän eläimiä esim. karhu, peura ja käärme. Mutta ne kaikki osasivat puhua. Kävelimme vähän matkaa ja tapasimme opettajamme. Haimme hänet. Sen jälkeen mietimme miten pääsisimme muiden luo.
- Mikä hätänä? peura kysyi.
- Emme tiedä miten pääsisimme muiden luokse ylös,vastasimme.
Peura huusi kaikki eläimet apuun. Kun kaikki eläimet olivat paikalla, he kasasivat ison eläintornin. Kun olimme päässeet tornin päähän mietimme miten pääsisimme löllöstä paikasta lävitse. Peura sanoi:
- Ottakaa iso ja paksu keppi ja tökkikää sillä aukkoa, niin pääsette ylös. Pääsimme ylös niin kaverit odottivat meitä.

Loppu
Kirjoittanut: Mira ja Laura

Puron salaisuus

Eräänä päivänä olimme luokan kanssa retkellä. Kävelimme Helvetinkolua pitkin kunnes kohtasimme hienon puron. Si-siellä on krokotiilin nahkaa! Me huusimme ''Apuaaaaaaa!!!'' Lähdimme huutaen pakoon. Kahden minuutin päästä rupesin miettimään että olikohan se oikeasti krokotiilin nahkaa. No joo, ainakin olemme kaukana purosta. No onneks päästiin bussilla koululle.

LOPPU.
Joonas ja Mikko

Krokotiili

Olipa kerran Jimi ja Jarno.
Krokotiili apua! Se syö minut pakoon juokse!
Juokse Jarno juokse! Joo joo krokotiilien pesä on tuolla!Ne syö minut kohta jos et hae apua.
Joo joo! Haen kyllä kun kerkiän! Apu saapui. Ne krokotiilit on tuolla luolassa ja niitä on viisi. Asuuko ne siellä? jep! Loppu

Tekijät: Jarno ja Jimi

Olipa kerran AKU, LUUKAS ja EERO. He olivat aivan tavallisia pikku huligaaneja. Kunnes he joutuivat HELVETINKOLULLE. Kun he olivat HELVETINKOLULLA he huomasivat epäillyttävän asian, joka oli kärähtänyt makkara keskellä ei mitään. Makkaran vieressä seisoi miljoona ihmistä, jotka alkoivat palvoa AKUA, LUUKASTA JA EEROA. AKU, LUUKAS JA EERO alkoivat valloittaa maailmaa! Yhtäkkiä vedestä hyppäsi KROKODAIL joka söi makkaran ja häipyi. Sitten he lähtivät juoksemaan krokodailin perään veteen. Vedessä he näkivät satoja pirajoja. He näkivät krokodailin joka lähti Pohjoiskarjalaan ja laulo minä lähden Pohjoiskarjalaan. Sitte possu tuli pelastamaan AKUN, LUUKAKSEN JA EERON. POSSU ANTOI RAHAA! Sitten AKU sanoi aika on RAHAA ja alkoi laulaa mani mani mani mani! Sitten LUUKAS JA EERO tulivat mukaan laulamaan mani mani mani! Sitten kun koitti perjantai he alkoivat laulaa pizzaperjantai! Sit heistä tuli maailman khuulein rokkibändi ja he lauloivat grandiosa tuotko mulle pizza perjantain! LOPPU!

Kirjoitti Aku, Luukas ja Eero

Outo juttu

Olimme luokkamme kanssa Helvetinkolussa. Näimme kaikenlaista outoa. Näimme purossa krokotiilin näköisen puun. Opettajamme luuli sitä krokotiiliksi. Olikohan noita taikonut sen krokotiilin näköiseksi. Olikohan noita vihainen? Miksiköhän noita on vihainen? Miksi puu oli purossa? En tiedä. Miksi puussa oli maalia? Oliko se tullut noidan ja Ruokkeen isännän välisessä taistelussa? Mutta kuitenkin Helvetinkolu oli kaunis ja vehreä paikka. Löysimme myös karvaisen puun. Oliko sekin taiottu? Kukas sen tietää? Aika outoa vai mitä. THE END.

Kirjoittivat: Saara ja Tuomas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti